Oh Snap! 10- kjappe igjen! Charterski- Christer Mathisen nominerte streaker kollega og syguru Vegard Øye.
Vi tok praten på Facer’n på natta mens Vegard satt på nattevakt.

Så, først og fremst, og kanskje aller viktigst – Christer Mathisen var veldig spent på hvorfor du også startet en karriere som ¨streaker¨?

Vel, det hele startet veldig tilfeldig på megapark 2012 når vi filmet til ny Shred ‘n Breakfast episode. Bakfull og tullete lekte vi med ideen om å kjøre naken. Endte med svær backflip og et luftig run til bonn av parken!

Året etter var det duket for junkyard in the valley og crowdpleaser tittelen ble fristende..!

Siden da har jeg rett og slett benyttet meg av anledningen til å være naken fordi det er herlig! Christer har selv tatt stafettpinnen videre på streakinga, så det se bare å følge med han fremover!

haha.. Vant du crowdpleaseren?

Ja vant crowdpleaseren med største backflipen jeg har gjort. Naken på ski har en tendens til å gi bra boost! Emil Sollie har et ganske bra bilde!

Rått, ja, han var kul nok til å sende det til oss! Du er på jobb mens du svarer på 10- kjappe, kan du fortelle om yrket ditt, hvilke arbeidsoppgaver har’u?

Nå har jeg nattevakt på en avdeling hvor det bor yngre demente. Kjedeligste vakta fordi alle sover, men best betalt! Benytter anledningen til å lese litt skole og designe litt klær på pc’n så det er ganske smude arbeidsoppgaver.

Ja, for dette er ikke enste inntektskilde, du driver også Øyewear, vil du benytte anledningen til å skryte av produktet og fortelle eventuelle lesere som ikke har fått med seg Øyewear hva det er?

Stemmer! Det er et lite klesmerke jeg prøver å få tid til ved siden av juss-studiet.

For de som ikke har hørt om Øyewear så er det hovedsakelig ski- og snowboardklær som jeg syr selv etter custom bestilling – kunden kan være med å bestemme alt fra valg av størrelse til bruk av farger, typer stoff og andre detaljer.

I tillegg selger jeg begrenset antall hoodies og crewnecks for 499. De er litt tjukke så de skal holde deg varm i bakken, nye modeller for årets sesong!

Sjekk ut hjemmesia og oyewear på insta så ser dere mer!

Øyewear PåskeShredit EP. 1 – Vegard i tryvann from Vegard Øye on Vimeo.

Hvordan står’e til på teamfronten a?

Jeg må skryte av teamkjørerne som er Magz Nørsteng og Martin Stuve Strøm! De er i mine øyne blant de feteste kjørerne i Norge og jeg er sjukt stolt over at de ønsker å bruke Øyewear. Har også noen nye teamkjørere på lur som blir avslørt i løpet av høsten!

Yeah, Hvor mye tid bruker du egentlig foran symaskina?

På grunn av alt anna som skjer om dagen har jeg dessverre ikke tid til symaskina i det hele tatt.

Har noen prosjekter som venter så etter eksamen i starten av november blir det fort 8-20 hver dag noen uker tipper jeg. Spørs om jeg må begynne med nattevakter på symaskina fremover isteden!

Ja, godt du har nok å ta tak i, nå skal du på TV, mye grunnet syferdighetene, hva skjer?

Hehe, ja, ble sugd opp i “reality”-serien Det store symesterskapet som kommer i november. NRK var på jakt etter Norges beste hobbyskredder og bestemor sa jeg måtte prøve å bli med. Etter 500 søkere, et par intervju runder og prøve-sying hos NRK ble jeg og 7 andre sygærninger plukket ut til å delta.

Filmingen foregikk i juni og krasja med trashpartyturen til fonna – noe som sugde hardt siden jeg gleda meg villt til å shredde med gutta igjen og prøve å få litt shots til filmen. USA tur i februar og ryggskade like etterpå satte stopp for filming i vinter, men håper på ny sjanse til å filme mer og stå mer ski med TP- gjengen vinter’n som kommer!

Vegard Breck from Vegard Øye on Vimeo.

Du var på premieren, hva synes du om filmen?

TP filmen var helt rå! Håper på mer godt fra Chris fremover.

Hmm, har vi 10 nå? Tar et ekstra spørsmål til i tilfelle. Hva har vært høydepunktet i livet til Vegard Øye?

Høydepunktet i livet er muligens det året jeg bodde i California som 11-åring! Eller kanskje siste sesongen på ski før jeg skada ryggen..!

Til slutt får du æren av å nominere nestemann som skal ut i 10 kjappe, hvem blir det og hva MÅ vi huske å spørre han om?

Jeg nominerer Gaute Silseth og dere må spørre han om han er mye på jungel-fester om dagen, siden det er så mye dyre-klær på insta’n hans!

øye

Kommentarer