Tilbake på 10 kjappe, Med litt hjelp fra PH- Vida og Martin Solhaugen har vi ordna q’s, som vi har fått inn noen aldeles nydelige svar på! Intervjuobjekt denne gangen er Traplord aka. Thomas Skjoldal Reinkjøp som du kanskje fikk et glimt av i the Trashparty’s Video Entertainment i høst!

Hvordan har sesongen vært so far?
Det har jo vært ganske ymse med snø sålangt. så eg har ikje vært for mye uti street’n akuratt. Men eg, Støre, Hovland og Garrido hadde oss ein bra helg på Geilo! Der bør alle dra forresten.

Blir’u å bli sett på film i høst også?
Eg har skikkelig lyst å få til ein sånn halv banger part på ein eller aen måte. Ifjor så fikk eg bare filma 3 ganger i streetn med TrashParty fordi eg bodde i Stavanger i fjor.. så derav verdens minste part.Chris har uansett stacka masse fylla shots av meg tippe eg. Så Turn Up part blir det  uansett:) TURN

Hva vil du bli i ditt neste liv?
Gianni Versace!! The most fashion designer, eller han e død nådå. han ble forsåvidt drept. Då blir neste valg Beyonce. #flawless

Hva husker best fra Roskilde?
Ouuf! hmm. Eg huske det var syyykt varmt. Ginger huden hva ikje så gira.
Men Asap Ferg konserten, for det var derfor eg dro. Nesten. Og 24 tuborg i timen.

Hvor mange ganger i uka stikker du på sats?
1-1 = 0

Hvorfor står’u på ski?
Som Unge Ferrari sier ‘’ Hvoffor IKKE’’, og det e det kjekkaste eg vett om når det e bra.

De kaller’æ trapploard. Hvorfor det?
Eg antar det var fordi eg hørte masse på TrapLord albumet til Ferg. Men nå e eg usikker plutselig. Eg meine Siver Voll og noen NTG folk ropte Traplord etter meg i Hintertux. Det var før jeg ble kjent med Siver. Du kan spør han:)

Hva er planen videre, noe shred?
Den einaste planen eg har e å dra i Tryvann imorgen Tirsdag.3 feb. Så ska eg få filma någe street til uken også. Er gira på å få til en kul greie i år hvertfall! Begynne å bli gammal ser du.

Bilde fra nevnte dag

Bilde fra nevnte dag

Hvordan går’e med damene?
Jo det går veldig  bra med damen i en tall <3 @celin.dior

Hva er ditt beste sjekketriks?
Hvis eg va ein fisk og du var et vann,då sko eg AAALDRI hoppa på land… = Fackin

Til slutt, hvem nominerer du til neste 10 kjappe, og hva bør vi spørre om?
Kim André Aarak Nielsen Aka One of dem boyz i Ratnation som har tattoovert FÅKK TP på låret. Så disse små Rottene prøver å lage en beef. Lurer på hvordan han tørr! hehe :P.Pp:P:p:P

Trapkjøp Parkshots from The Trashparty on Vimeo.

Kommentarer