Team Afterbang er ikke bare på fjellet, det hender vi er på League of Legends også, og her forleden fikk vi god hjelp av selveste Kai Mahler, til å ta rotta på noen noobs. Det er ikke bare på hopp han drar tripler! Vi benyttet anledningen og dro 10 kjappe med den sveitsiske trikseguden.

Kai Mahler er virkelig het om dagen, og varter opp med de største triksa vi er blitt vant med å se i de store konkurransene, krydret med leken sverwe og fanteri. Så det faller seg naturlig å åpne med spørsmålet alle lurer på;
Kai, vil vi få se en tripodlanding i X Games?

– Haha, hvis hoppet tillater det, jeg lurer på hvordan dommerne hadde bedømt det, vi får se!

(Saken fortsetter under videoen)

 

Hva driver du med når du ikke stå på ski?

– Henger med venner, skate, prøver å få på litt sykkel action, og gamer.

Favoritt LoL- champ?

– Gotta be Lucian, Ma n**** 🙂

Hvilken artist bør vi sørge for å legge til i spillelista for denne sesongen?

– Hvis du vil høre en annen type trap, litt som Akon, så bør du prøve Swaghollywood, sjekk det ut!

Hvem er din favoritt konto på Instagram?

– Jeg vil si Hyun Kummers konto, mer kjent @versace_plug !

Hvis man er fysen på en tur til Sveits for å shredde i vinter, hvor er the place to be?

– For park er sannsynligvis Laax eller Davos det beste.

Kai Mahler afterbanger en landing under innspillingen av the Generations of Freeskiing . Foto: Klaus Polzer/Red Bull Content Pool

Vi må snakke litt Big Air og X Games når vi har Kai Mahler på trå’n. Han har vært med siden 2012, alltid blant favorittene. Progresjonen siden 2012 har vært vanvittig, men Kai har ikke blitt hekta av. Tvert imot, kunne det nesten virke som hoppet rett og slett ikke var stort nok til Kai’s carvede trippelcork 1620 i fjor.

Hvor intens er denne konkurransen?

– Vel, det ble ganske crazy ganske fort! Nå har fokuset mitt vært på å gjøre mine triks smudere fremfor å legge på en grab eller lignende. Jeg kjører ikke ski for poengene lenger, men prøver å vise triks jeg selv synes er fete, og sette mitt eget preg på det, selv om det bare er små justeringer.

Det er helt klart ett av høydepunktene å se dere dra på under Big Air konkurransene i X, hva er dine spådommer for denne sesongen? Har du noe nytt på lager? Tror du de trenger et større hopp?

– Mhm, jeg har noen ting i tankene mine! Hoppet er stort nok, hvis man virkelig vil, kan man gjøre quads på det, så jeg håper sizen forblir det samme. Det som er kinkig er farta, håper det ikke blir noe problem i år.

4 medaljer, men gullet mangler, hvor gira er du på toppen av pallen?

– GIMME PLS GIMME. jk 🙂 Jeg kommer til å vise dere hva jeg synes fortjener en gullmedalje også får det bli opp til dommerene å bestemme, ^^ lul.

Kai under X Games Aspen ifjor. Foto: Christian Pondella/Red Bull Content Pool

Kommentarer