Edvard Strand (20) er Varingskollen local, repper for Dynastar/ Rossignol, ESDS Clothing og Shredwood, og er å finne i Next Generation Medias skifilmer. Han har gått fra å være trener for kidsa i jibbegruppa til Hakadal IL, til å bli teamsjef i Dynastar/ Rossignol. Også er’n over gjennomsnittlig festlig på twitter.
Vi skulle egentlig gjøre et lenger intervju med Eddie når vi var på besøk for et par uker siden, men det ble for mange halvlitere til PL- runden, så vi kjørte 10 kjappe isteden!

Beste åpningsreplikk på tinder?
Darling I would catch a grenade for you (ville prøvd i hvert fall). Liker du å gå turer på stranden?

Nest beste åpningsreplikk på tinder?
Det er ikke alle som funker, men jeg har denne:

eddytinder
Hvem er kulest å kjøre ski med?
Bare Ludvik Staff og Magnus Solheim…
(telefonen ringer, Edvard tar den…)

..Ehy, Ta med Mathias Ligaarden på den der!

Hvem er forbildet ditt?
Dan (the man) Bilzerian.

Du har tredd in i rollen teamsjef for Dynastar/Rossignol Norge, fortell.
Ja, det stemmer, sammen med Hermann Fjøss. Vi har gjort litt endringer, kicka litt folk, og tatt in Siver Voll, fordi han beviser at han er en ekstremt god skikjører samtidig som han klarer å holde seg unna OL- stempelet. Han holder det ekte selv om han er best. Han vant for eksempel Iceland Winter Games foran Jens Johnsen og PK Hunder.

Hvilket triks var det feteste du lærte deg forrige vinter?
Når jeg tenker meg om, så lærte jeg meg faktisk ingen nye triks forrige vinter.

Hvilket triks faila du å lære deg forrige vinter da?
Nei, altså jeg skulle vel kanskje tilføyd dette i forrige spørsmål, men, jeg har jo ikke prøvd noe nytt heller. Hvis du ikke prøver på noe nytt, så failer du ikke.

Hvordan drar man dub 10?
Den er vrien, mitt beste tips er at man bare prøver, og stomper på første forsøk.

Hvem vinner X- games, big air i januar?
Det blir vel standard Henrik Harlaut, butter trip.. eller nei, jeg tror Jossi Wells stikker av med seieren. Han drar switch trip 12 og zero spinn, eller jeg håper det da.

Hva er planene for vinteren?
Bytte til sommerdekk for det har jeg ikke gjort enda. Neida, jeg skal ta det rolig, det blir nok endel helgeturer til Vierli, også blir jeg å stikke en tur til USA- Breck, der skal jeg shredde og spise sykt mye digg mat. Også må jeg ta revansje på Cecilias.

Vellykka! Vi holder dette gående, gjør en sånn nominasjon som folk gjør på facebook. Hvem skal vi ta 10 kjappe med neste gang?
Hmmm.. Emil Larsen! Kan jeg komme med en unnskyldning også? Jeg vil at alle skal overse det kleine partiet hvor jeg prater før trysilsegmentet i den nye NGM filmen. Det var noe som Ola Sollie har insistert på å ta med mot min vilje.
Også har jeg ett innskudd, jeg har en hel del brukte Dynastar ski som er til salgs.

Kommentarer